Kaksplus.fi

LIIKUNTAA LEIKIN VARJOLLA


Sain ilokseni ja riemukseni tehdä yhteistyötä Suomen Voimistelutuotteen kanssa. Meillä on ollut vähän haasteena lasten levittäytyminen tavaroiden kanssa, sekä tämä sisustus yhtäkkiä niin valtavan olohuone-ruokailutilan suhteen. Katseltuani tovin kuvia Suomen Voimistelutuotteen sivuilla tajusin, että vaikka valitsisin mitkä, ne mätsäisivät mihin tahansa sisustukseen helposti. Lisäksi vielä monen viikon jälkeenkin toinen tai molemmista lapsista pahastuu, jos äiti tai isä erehtyy näihin tarttumaan. Kyllästymistä ei siis ole näkyvissä. Kuvissa keikkuu kolmevuotias, jonka motoriset taidot ottivat neljä harppausta eteenpäin ja itseluottamuskin kasvoi kahden kauhallisen verran muutamassa viikossa siitä kun nämä asennettiin kattoon.

Mun instagram tililläni käynnistyi arvonta, jossa voit voittaa jommat kummat omaksesi!

Lasten ehdoton suosikki on olleet voimistelurenkaat, jotka innostavat lapsia liikkumaan leikin muodossa. Värivaihtoehtoina molemmissa näissä on valkoinen (pidon säilyttävällä puuvahalla), käsin hiottu vaalea puu (parhaalla otepidolla) ja pähkinä, joka me valittiin (pinnalla myrkytön, ulkokäyttöön soveltuva kylläste). Pohdin monta päivää lasten ja aikuisten koon välillä. Lasten koossa pää ei mahdu läpi, mutta koko on silti riittävän suuri aikuisenkin temppuiluun. Hihnoista valitsin valkoisen, koska en ole mustan suuri ystävä. Valkoisessa kyllä huomaa lian parhaiten, joten sen puoleen kannustan valitsemaan värin harkiten. Tietysti kiinnistystä helpotti, kun sai samalla tilattua palomiehenhakaset joilla koko homman saa tukevasti kattoon kiinni.

Oon jo hiljalleen innostunut itsekin noista renkaista ja hiki puskee pintaan jo hetken keikkumisen ja roikkumisen jälkeen. Vaikka lasten koossa aikuisen reidet eivät mahdukaan renkaiden läpi ja pääse keinumaan, niin vauhtia riittää ihan renkailla seistessäkin.

Äidin suosikki on trapetsi. Siinä saa vauhdit niin, että varpaat hipovat kattoa ja voi keikkua pää alaspäin, roikkua ja venyttää selkää ja käsivarsia tai vaikka pyöriä, joka tuntuu nyt olevan meidän lasten hitti. Alussa vähän pohdittiin, onko näissä leveyttä vähän liikaa, mutta huomattiin, että saahan noita ruuveja irroitettua ja pätkäistyä jos leveys alkaa häiritä. Ensimmäisen viikon jälkeen hoksattiin, että tuohonhan mahtuu äiti ja tytär vierekkäin ja vauhdin hurmaa riitti taas uudella tavalla! Ei siis tarvetta lyhentämiseen. Ja onhan nää nyt aika makea sisustuselementti kaiken keskellä.

Ehkä myöhemmin täytyy ostaa vielä kiipeilyteline....... ;)
Tuotteet saatu: Suomen Voimistelutuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista!